De toekomst van Collaboration: Forrester

Organisaties implementeren steeds vaker een diversiteit aan Unified Communications modellen die cloud, hybrid en on-presmises bevatten. Ontdek meer en bekijk het Forrester Consulting Thought Leadership Rapport.Verstuur

Forrester-rapport ophalen

Vijf essentiële elementen van de digitale werkplek

Werkplekken worden digitaal. Een effectieve digitale werkplek, of het bij een softwareontwikkelaar, een retaildistributeur of een fabriek is, verhoogt de productiviteit en maakt het voor werknemers eenvoudiger hun werk snel en nauwkeuriger gedaan te krijgen. Bekijk vijf manieren om dit te realiseren.

Nu verkennen

Voortreffelijke collaboration: Stappenplan

In collaboration workspaces gaat het delen van ideeën als vanzelf, wat innovatie en groei in de hand werkt. Maar hoe ontwerpt u een werkplek die uitnodigt tot samenwerking en is voorzien van de vereiste functionaliteit? Gebruik dit stappenplan om uw werplek opnieuw vorm te geven en betere bedrijfsresultaten te boeken.

Ontdek hoe

Stel je voor: Teamwork met Cisco Spark

Om gefocussed te blijven heeft uw team een plek nodig om samen te werken. Er is nu een nieuw soort virtuele vergaderruimte dat mensen en ideeën gemakkelijk en direct verbindt. Het helpt jouw personeel om gezamenlijk op koers te blijven.