Cisco Security Experts Webinars
 

Hyödynnä Ciscon Security Experts -webinaarit

Tietoturvasta kasvua liiketoimintaasi

Turvaa kriittinen tieto ja liiketoiminan operatiivinen toiminta integroidulla tietoturvakokonaisuudella, joka tarjoaa kattavan turvan ennen ja jälkeen hyökkäyksen sekä hyökkäyksen aikana.

Ciscon Security Experts –webinaareissa kuulet mm. seuraavista aiheista:

  • Minkälainen on moderni ja tehokas palomuuriratkaisu
  • Miten haittaohjelmasuojausta tulee hyödyntää päätelaitteissa tehokkaan suojan takaamiseksi
  • Kuinka tunnistat sähköposti- ja verkkouhat ja turvaat yhdyskäytävät ja verkon
  • Miten Talos havaitsee ja analysoi kyberuhkia. Miten ne pysäytetään.
  • Miten organisaatio tulee kouluttaa uhkien varalta – ennaltaehkäisy ja hyökkäyksestä toipuminen mahdollisimman nopeasti.

Next Generation Firewall

Tuesday May 24th, 10-11 am CET/9-10 am BST

Link to webinar

Detect the Undetected Proactively with Network as a Sensor

Tuesday June 7th, 10-11 am CET/9-10 am BST

Link to webinar

Stop Threats from Getting In or Spreading with Access Control

Tuesday June 14th, 10-11 am CET/9-10 am BST

Link to webinar

Choose a threat-focussed next-generation firewall

Tuesday May 24th, 2016 at 10:00 am CET/9 am BST

Link to webinar

Discover the Path to Integrated Security with Cisco

Tuesday May 10th, 2016 at 9 am BST/10:00 am CET

Link to webinar

Talos (engl)

Thursday March 31st, 10-11 am CET

Link to webinar

Next Generation Firewall (engl)

Tuesday April 12th, 10-11 am CET

Link to webinar

Uuden Cisco Firepower palomuurin esittely (suomeksi)

Keskiviikko 20.huhtikuuta, klo 14:00 - 15:00
Meeting number: 208 174 553  & meeting password: 8k5FVkrd

Link to webinar

Cisco ja pilviratkaisujen tietoturva

Maanantai 25. toukokuuta, klo 14:00 – 15:00
Meeting number: 203 775 688  & meeting password: Y6x8qtjR

Link to webinar