Cisco Connect 2017

Tilmelding

Husk at tillægge evt. VIP-kode, tilmeldinger uden vil blive faktureret 2.695 DKK.

 • Tidspunkt:03/29/2017
 • Sted:Copenhagen
  Halmtorvet 11 ;
  Øksnehallen
 • Deltagelse:Live
 • Pris: 2.695 DKK
▲ Back to Top

Velkommen til Cisco Connect 2017

Your Time Is Now - Årets tagline kunne ikke være mere rammende. Digitalisering er det nye sorte, eller buzzword om du vil. Men fakta er at vi ikke kommer udenom at skulle digitalisere og at det sker nu. Vi er derfor glade for at kunne invitere dig til Cisco Connect i Øksnehallen, onsdag den 29. marts fra kl. 9:00 – 16:30.

På Cisco Connect kan du opdatere din viden og udvide dit netværk. Se banebrydende demoer og hilse på de virksomheder, som er i gang med deres digitaliseringsrejse eller som går og overvejer hvordan rejsen skal foregå.

I år er sikkerhedsemnet kommet endnu mere i vælten og vi har set eksempler der har givet stof til eftertanke. Er vores løsning sikker nok? Hvad hvis vi digitaliserer og lukker f.eks. IoT-enheder ind, er vi så stadig sikret? Har vi en strategi der dækker fra endepunkt til endepunkt, eller laver vi stadig sikkerhed som tidligere, uden at tænke hele scenariet igennem?

Hvad med vores data, opbevarer vi den som vi bør? Analyserer vi vores data? Er vi sikret mod væksten i trafik? Hvad med persondataforordningen? Har vi de rette værktøjer til virkelig at kunne tilbyde teamwork? Disse og mange flere spørgsmål har du sikkert stillet dig selv. Dem vil vi gerne give dig vores svar på i løbet af dagen.

I år vil vi bede dig tilmelde dig til break-out sessionerne og vores nye tilbud Spotlight scenen. Du kan altid fortryde dit valg, for det er muligt at ændre det når du har lyst via linket i din bekræftelse. Tilmelding betyder blot, at vi sikrer en plads til den session du har tilmeldt dig og er der fyldt så prioriteres de som er tilmeldt.

Traditionen tro stiller vores mange partnere op med spændende løsninger i det store udstillingsområde, og der vil være god tid til at besøge udstillerne og finde ny inspiration.

Vi glæder os til at se dig den 29. marts til Cisco Connect 2017.

Med venlig hilsen
Cisco Danmark

▲ Back to Top

Plenum

Tid

Session

Taler

08.30 – 09.00

Registrering og morgenkaffe

09.00 – 09.15

Velkommen til Cisco Connect 2017

Niels Münster-Hansen, Adm. Direktør, Cisco Danmark

09.15 – 10.00

Keynote: Stay ahead of digitisation and stay secure
The world is moving at a fast paste and so it digitisation. We are faced with new digital opportunities on a continued basis and we know we need to change our business to adopt to a multi-channel strategy to stay fit as a business. But how can you stay ahead of the game and still stay secure? These are questions we often met at Cisco and we are pleased to announce that this topic is exactly what we will address in this keynote.
(Denne keynote holdes på engelsk)

Taler annonceres senere

10.00 – 10.30

Keynote: Godt på vej på digitaliserings rejsen
Vi har fornøjelsen af at præsentere en virksomhed som er på vej på deres digitaliserings rejse, hvor både fysisk og digital tilstedeværelse prioriteres. Hvilke tanker har de gjort sig, hvordan ser deres rejse ud. Hvilke faldgruber og muligheder har vist sig undervejs? Hvordan har it og line of business arbejdet sammen og hvordan forventes det endelige resultat at se ud.

Taler annonceres senere

10.30 – 11.00

Kaffepause og tid til at besøge udstillingsområdet

10.30 – 11.00

Spotlight scenen

Atea-Axcess: Stram op på sikkerheden i datacenteret, med en kontrakt-baseret tilgang.

11.00 – 11.45

Break-out – Session 1 (3 spor)

Spor A: Netværk og sikkerhed

Spor B: Cloud og datacenter

Spor C: Collaboration

11:45 – 12:30

Break-out – Session 2 (3 spor)

Spor A: Netværk og sikkerhed

Spor B: Cloud og datacenter

Spor C: Collaboration

12.30 – 13.00

Spotlight scenen

LytzenIT: Styrk din digitale transformation med Cisco Cloud Center.

13.00 – 13.30

Spotlight scenen

Conscia: Conscia HyperCloud – Automatisering og Cloud.

13.30 – 14.15

14.15 – 15.00

Break-out – Session 3 (3 spor)

Break-out – Session 4 (3 spor)

Spor A: Netværk og sikkerhed

Spor B: Cloud og datacenter

Spor C: Collaboration

15.00 – 15.30

Eftermiddags pause – tid til at besøge udstillingsområdet

15.00 – 15.30

Spotlight scenen

TDC Erhverv: Case; fra en rolle som drift leverandør til service leverandør.

15.30 – 16.30

Keynote: Digital transformation som ledelsesdisciplin. Alle taler om den digitale transformation og en skærpelse af digitale servicemodeller. Hvad er egentlig forskellen på en traditionel ”change management” disciplin og den digitale transformations opgave? Hvilken form for kultur skal virksomhederne bygge for at skabe rammerne for denne transformation? Er udfordringen overhovedet teknologisk eller er det mere en holdnings-/kulturdimension? Hvordan tiltrækker vi digitale talenter og hvordan kommer vi forbi alle legacy bindinger i vores organisationer og infrastrukturer. Vi skal først og fremmest turde udfordre os selv...

Niels Duedahl,
CEO,
SE koncernen

16.30

The END

Spor A: Netværk og sikkerhed

11.00 – 11.45

Markedet eneste integrerede sikkerhedsløsning – også mod de ukendte trusler
Er du og dit IT-beredskab klar til at kunne håndtere den stadig stigende og massivt voksende mængde af nye og ukendte trusler mod din IT-infrastruktur ? På sessionen vil du få viden om, hvordan Cisco som den eneste producent med en komplet integreret IT-sikkerheds-, cloud- og netværksløsning kan hjælpe dig med at skærpe og øge dit beredskab. Dette ved, at vi og en kunde viser dig, hvordan Cisco´s IT-sikkerheds platform giver automatisering, contextualiseret informationer og effektive værktøjer til at forbygge og give dig indblik i og ikke mindst effektivt stoppe kritiske Ransom- og/eller Malware inficering. Dette ved hjælp af ganske få click. En IT-sikkerhedsmæssig game changer.

Christian Heinel,
Manager, Systems Engineering,
Cisco Northern Europe

Jan Minche,
Sales Lead, Security,
Cisco Danmark

Kundecase annonceres senere

11.45 – 12.30

Netværkets betydning for digitalisering
Netværkskravene ændres lige nu betydeligt i form af segmentering, automatisering og fælles politikker på tværs af netværket.
Du vil på denne session høre om hvordan Cisco ISE er omdrejningspunkt i løsningen - fra adgang til netværket til automatisk at kunne karantæne brugere som er blevet kompromitteret. Dette sammenholdes med valg af Cisco platforme (switche og wireless) for at kunne levere den bedste og mest fleksible løsning.

Ib Hansen
Systems Engineer,
Cisco Danmark

Tue Nørgaard,
Consulting Systems Engineer,
Cisco Danmark

12:30 – 13:30

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

13.30 – 14.15

Virtualiseret Service netværksplatform På denne session vil du høre om hvordan services kan leveres på en hardware X.86 server platform anvendt i software eNFV (Enterprise Network Functional Virtualization) designs.
Vi gennemgår funktionalitet og services bl.a. router, sikkerhed og WAN optimering. Der vil være eksempler på hvor teknologien leverer nye modeller for netværksløsninger.

Per Jensen,
Consulting Systems Engineer,
Cisco Danmark

14.15 – 15.00

Sikkerhed for skyen og i skyen Den digitale udvikling ændrer den måde vi tænker sikkerhed på. Specielt med mobilitet og anvendelsen af applikationer i skyen, er det nødvendigt at anskue udfordringen anderledes.
Cisco har de seneste år investeret betydeligt i sikkerhedsteknologier som bl.a. kan:
1. Administreres fra skyen.
2. Leveres som en service fra skyen (Security as a Service).
3. Sikring af data der placeres i skyen samt applikationer og infrastruktur der driftes i skyen.

Vi vil i dette indlæg præsentere de sikkerheds services som Cisco tilbyder fra skyen samt give et bud på hvordan shadow IT og shadow data kan håndteres i den moderne digitale virksomhed.

Mikael Grotrian,
Consulting Systems Engineer,
Cisco Danmark

Spor B: Cloud og datacenter

11.00 – 11.45

Hybrid Cloud - hvordan bygger du din egen
Alle taler Hybrid Cloud i dag, men meget få har startet rejsen mod en Hybrid Cloud. På dette spor vil vi fortælle hvilke elementer der er vigtige at overveje, inden man påbegynder rejsen mod egen Hybrid Cloud. Vi vil komme omkring de fire grundpiller i udviklingen af en Hybrid Cloud som er, platformen, automation, applikations-management og sikkerhed. Det hele bliver bundet sammen af et policy-baseret fundament, som skaber et fælles automatiseringslag på tværs af hele Hybrid Cloud platformen.

Thomas Petersen,
Product Sales Specialist,
Cisco Danmark

Poul Piester
Head of Datacenter,
Cisco Danmark

11.45 – 12.30

Application deployment i Hybrid Cloud
Deployment af applikationer i en Hybrid Cloud er en af de store udfordringer, og den største stopklods for IT organisationers rejse imod en Hybrid Cloud. På denne session vil vi vise hvordan man på en sikker og simpel måde kan installere og administrere applikationer i datacentret, på tværs af Private-, Hybrid og Public Cloud. Må vi præsentere Cisco Cloudcenter. Det er et applikations-centreret cloud management-værktøj, som giver den transparens, der er nødvendig for at få fuld værdi af en Hybrid Cloud løsning.

Hans Donnerborg,
Consulting Systems Engineer,
Cisco Danmark

Lars Granberg,
Systems Engineer,
Cisco Danmark

12:30 – 13:00

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

13.30 – 14.15

Kundens transformation til Hybrid Cloud
Her vil en aktuel kunde fortælle om sin rejse fra et datacenter bygget op i siloer til en fuld automatisk Hybrid Cloud.

Taler annonceres senere

14.15 – 15.00

Nimble Storage - The “Smart” behind the SmartStack Converged Infrastructure

Talere annonceres senere

Spor C: Collaboration

11.00 – 11.45

Digitalisér og effektiviser dine møder
Alle undersøgelser viser, at effektivt samarbejde er en af de vigtigste faktorer for, at en virksomhed kan opnå vækst og indfri de forventninger, der bliver stillet af virksomhedens ledelse og kunder.
En nylig rapport fra Harvard Business Review konkluderer, at nutidens digitale teams har brug for en ny type løsning; en løsning der understøtter alle former for kommunikation og samarbejde, internt og eksternt, uanset tid, sted og device.
Cisco Spark er en unik service, som tilbyder netop dette. Cisco Spark er en app-centrisk cloud-baseret tjeneste.
En komplet Collaboration suite for teams med mulighed for at mødes, anvende business messaging, udføre whiteboarding og udveksle filer, i en kontinuerlig workstream før, under og efter møder.
Kom og oplev Cisco Spark – og få et nyt perspektiv på effektivt teamwork og bliv inspireret til, hvordan du med digital transformation kan give anvendelsen af jeres møderum et innovativt boost.

Benny Schwaner,
Product Sales Specialist,
Cisco Danmark

Morten Skanner,
Systems Engineer,
Cisco Danmark

11.45 – 12.30

Video er (stadig) vigtig!
Mange virksomheder har anset videokonference som et middel til at reducere rejseomkostningerne. Igennem årene er videomøder heldigvis også blevet hverdag for rigtig mange mennesker i stedet for at tage bil eller fly for at mødes fysisk.
Men vi er faktisk ovre den tid hvor videomøder bør betragtes som udelukkende et besparelsesværktøj, fordi potentialet er så meget større. En generel optimering af medarbejdernes tid skaber højere produktivitet, og det er hvad alle virksomheder og organisationer ønsker.
Forudsætningen for at nå dertil er at gøre kvalitetsvideo tilgængeligt for alle medarbejdere på alle tidspunkter, men indretning af samtlige møderum og collaborative områder kan hurtig blive en dyr og uoverkommelig øvelse, hvis man vil udnytte de innovative fordele der er i den type løsninger.
Cisco har løsninger i dag, og flere på vej, der kombinerer både innovation og attraktive priser, netop for at understøtte vores kunders behov for at gøre video allestedsnærværende.
Kom og hør mere om den udvikling og få en demonstration af vores nye løsninger.

Niklas Bennetsen,
Product Sales Specialist,
Cisco Danmark

Per Toft,
Systems Engineer,
Cisco Danmark

12:30 – 13:30

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

13.30 – 14.15

Har du styr på den uforudsigelige kunderejse?
Fokus på kundens oplevelse er altafgørende, men der er mange spørgsmål og valg du skal tage for at skabe den optimale kundeoplevelse. Nu, mere end nogensinde, ville være et godt tidspunkt at undersøge hvilke muligheder du har, så du sikkert kan navigere gennem denne komplicerede labyrint.
Cisco som er en Gartner MQ leder i Contact Center infrastruktur og web kundeservice applikationer, leverer markedets bedste løsninger indenfor dette område.
Tænk først på kundens oplevelse, derefter arbejd med teknologien.
Kom og få en opdatering inden for dette vigtige område hvor vi også lave et par cool demoer.

Christian Raahave,
Product Sales Specialist,
Cisco Danmark

Michael Ahrensburg,
Consulting Systems Engineer,
Cisco Danmark

14.15 – 15.00

Insoft Services: Keeping up with the Digitisation Journey. Stepping into the Cisco’s Next Generation world needs substantial improvement for technical skill set. Technical enablement requires us to take a multi-dimensional approach with respect to training ourselves to the new needs. An overview of Cisco’s architectures and new training opportunities available to the customers and partners.

Ali Manzoor,
President & CEO,
Insoft Services

Spotlight scenen

10.30 – 11.00

Atea-Axcess: Stram op på sikkerheden i datacenteret, med en kontrakt-baseret tilgang.
Ved overgangen til en Application Centric Infrastructure, er der en del sikkerhedsmæssige aspekter der skal opnås.

Netværk og sikkerhed smelter sammen til en integreret løsning, så hvordan håndhæver og forbedrer man de eksisterende sikkerheds policies i et ACI miljø?

Jens Peter Understrup,
Senior System Architect,
Axcess

12.30 – 13.00

LytzenIT: Styrk din digitale transformation med Cisco Cloud Center.

Taler annonceres senere

13:00 – 13:30

Conscia: Conscia HyperCloud – Automatisering og Cloud. Få Conscias bud på en nøglefærdig private cloud med automatisering og orkestrering af hele datacenter-stack’en.

Asbjørn Højmark,
Distinguished Engineer,
Conscia

14:30 – 14:00

TDC Erhverv: Case – fra en rolle som drift leverandør til service leverandør.
En stor dansk virksomhed vil fortælle om deres overvejelser om at gå fra en rolle som drift leverandør til en leverandør af services inden for et bredt spekter af infrastruktur og sikkerhed samt deres erfaringer med TDC Erhverv som leverandør.

Taler annonceres senere

▲ Back to Top

Tilmelding

▲ Back to Top

Spotlight

Axcess A/S

Axcess A/S

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af

Axcess leverer netværks-og kommunikationsløsninger i form af hardware, software, rådgivning og support til både offentlige og private kunder. Axcess blev etableret som konsulentvirksomhed i år 2000, og har siden 2014 været en del af Atea Danmark. Siden opkøbet af Axcess, har vi kunnet tilbyde danske virksomheder endnu stærkere løsninger og kompetencer inden for netværks-, sikkerheds-, kommunikations- og datacenterløsninger.

Som Norden største leverandør af it-infrastruktur leverer vi skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark.

Conscia

Conscia

Mød Conscia på Cisco Connect, og bliv opdateret af vores dygtige konsulenter om de nyeste teknologer.

Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter, sikkerhed og mobility. På Cisco Connect sætter vi fokus på vigtigheden af at have et solidt overblik over virksomhedens samlede infrastruktur, netværkets opbygning og brugernes adfærd, især når det kommer til sikkerhedsindsatsen.

Conscia arbejder målrettet med vores kunder om at få det størst mulige udbytte af de nyeste teknologier. Vi vil være de dygtigste inden for vores områder og kombinerer en dyb faglighed med den rette indstilling til, at projekterne lykkes, og at opgaver løses hurtigt og effektivt.

Conscias viden og unikke serviceydelser sikrer vores kunder en konstant udvikling samt stabil drift. Vi er ambitiøse og sætter niveauet højt, og vi arbejder aktivt for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere.

Læs mere på www.conscia.dk eller find os på Facebook, LinkedIn og Twitter.

LytzenIT

LytzenIT

LytzenIT

Kig forbi vores stand på Cisco Connect – her står vi klar til at tage en snak og give et par gode råd

LytzenIT er en veletableret og landsdækkende netværks- og infrastruktur-virksomhed med afdelinger i Hjørring, Aalborg, Herning og København.

Vores certificeret specialister har mange års erfaring og er eksperter inden for Netværk, IT-sikkerhed, Collaboration, Video, Virtualisering, Datacenter, Rådgivning samt Disaster Recovery.

Vi har ekspertisen, referencerammen og teknologien til at sikre, at vores kunder altid har adgang til højteknologiske, pålidelige og intelligente end-to-end løsninger, som både effektiviserer og forbedrer arbejdsgangen samt giver en konkurrencemæssig fordel.

Fordi vi har en værdiskabende tilgang, hvor der udvikles løsninger på baggrund af indgående kendskab til ”Best Practise” samt evnen til at forstå vores kunders forretningsplatform, er vi blandt landets foretrukne serviceleverandør af netværks- og infrastrukturløsninger til såvel offentlige som til private kunder.

Læs mere på www.lytzenit.dk, find os via de sociale medier eller kontakt os på 88328788

TDC Erhverv

TDC Erhverv

TDC Erhverv er Danmarks største end-to-end leverandør af professionelle it-kommunikationsløsninger til både det private og offentlige erhvervsliv i Danmark og Norden. Vi kan dække alle jeres behov inden for it-kommunikationsløsninger – fra helt enkle løsninger til avanceret it-infrastruktur. Uanset om I er en mindre håndværksvirksomhed eller en stor international koncern, handler det om jeres forretning – lad os finde den rigtige løsning til jer.

Strategic

Insoft Services

Insoft Services

Insoft Services er en højt avanceret Cisco Learning Partner Specialized og global Cisco Business Learning Partner.
Kvalitet frem for kvantitet er vejen frem for Insoft Services, der tilbyder Ciscopartnere og -kunder uddannelse omkring de nyeste og mest innovative Ciscoløsninger. Ud fra fleksibilitet og tilpassede løsninger tilbyder Insoft Services et miljø, hvor kunders behov og krav kommer i første række. Med udgangspunkt i dialog og en omhyggelig vurdering vælges kurset efterfølgende fra det omfattende Ciscokatalog eller tilpasses specifikt. Uanset vores kunders nuværende størrelse eller vidensgrundlag så er vi hos Insoft Services fokuserede på fortsat forbedring af disse kompetencer, så vi kan få virksomhederne til at vokse endnu mere og forbedre deres forståelse af de produkter, de bruger.

Vi når disse mål ved at fokusere på det, vi er bedst til – at vurdere vores kunders behov, nå frem til den optimale fremgangsmåde og levere en perfekt uddannelsesoplevelse fra vores gruppe af instruktører i verdensklasse.

Nianet

Nianet

Nianet er Danmarks Erhvervsfibernet. Vi var med fra starten, da man begyndte at grave fibernet i jorden for at fremtidssikre den digitale infrastruktur.

I dag er vi landets hurtigst voksende fibernet, og vi er dedikeret til at levere fiber-, cloud- og datacenterløsninger til det offentlige og private erhvervsliv.

www.nianet.dk – vi tager ansvar for den digitale motorvej

Nimble Storage

Nimble Storage

We all expect instant access to data. Data is essential to businesses, governments, scientists, engineers, developers, and students. Complex infrastructure creates an app-data gap that disrupts data delivery and makes users wait. Closing the app-data gap requires predicting and preventing barriers to data velocity.

The Nimble Storage Predictive Flash Platform delivers data velocity by using InfoSight predictive analytics and a Unified Flash Fabric to close the app-data gap. Customers experience absolute performance, non-stop availability and cloud-like agility that accelerate critical business processes. Over 7,500 customers have deployed the Predictive Flash Platform as the foundation for on-premise private clouds, SaaS and managed services.

Gold

Eltel Networks A/S

Eltel Networks A/S

Shaping future infranets

Uanset hvor du befinder dig, hjælper Eltel Networks Aviation & Security dig med at holde kontakt til resten af verden.

Vi har ekspertisen til at kombinere kommunikation og IT i optimale og kreative løsninger, der ikke kender nogen grænser.

Vi leverer, tilslutter, vedligeholder, overvåger og baner vejen, når det drejer sig om integrerede kommunikations- og netværksløsninger, både lokalt og på tværs af grænserne.

Eltel sikrer, at vores omgivelser får det rette løsnings- og service setup både i dag og på den lange bane.

Konica Minolta

Konica Minolta

Konica Minolta er en virksomhed, som har næsten 150 års erfaring inden for kopi og print og ca. 40 % markedsandel i Danmark. Vi bruger kompetencerne på dette område til et fundament for nye forretningsområder, der skaber værdi for vores kunder i det digitale Danmark.

I dag tilbyder vi løsninger, der gør det nemmere at håndtere den store – og stærkt stigende – mængde af data på den måde, der er mest relevant. Fra A4 printere, A3 multifunktionelle printere, udstyr til kommercielle trykkerier og in-house trykkerier til komplekse løsninger i datacentret, der styrker it-infrastrukturen i både offentlige og private virksomheder.

Netteam A/S

Netteam A/S

Netteam A/S er et veletableret IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger for små, mellemstore og store virksomheder.

I 2015 blev Netteam Cisco Guldpartner og modtog dermed netværksbranchens fornemmeste kvalitetsstempel. Derudover er vi blevet bedømt på højeste niveau af vores Cisco-kunder fem år i træk og har fået en AAA-rating, hvilket betyder, at vi er en kreditværdig og pålidelig partner.

Vi er landsdækkende, og vores medarbejdere slipper jer ikke, før eventuelle problemer er løst. Vi servicerer og vedligeholder din Cisco-infrastruktur og sørger for, at der er styr på software-opgraderinger og udskiftning af hardware, så dit netværk overholder kravene til End of Life-politikken fra Cisco.

Ricoh

Ricoh

Ud fra konceptet ”New Ways of Working” optimerer Ricoh måden vi samarbejder på i dag.

For første gang nogensinde er vi fire forskellige generationer på arbejdsmarkedet. Og netop på baggrund af de mange forskellige profiltyper hjælper vi virksomheder med at skabe en mobil, effektiv og topmoderne arbejdsplads.

Dette giver medarbejderne mulighed for at arbejde hvor som helst og når som helst – og med hvem som helst. Dette har vi allerede ført ud i livet hos mange af vores kunder, men også i vores eget nye hovedkontor.

Besøg os på Cisco Connect og få en smagsprøve indenfor:

 • Videokonferenceløsninger og virtuelle møderum
 • Møderumsløsninger og optimering
 • Interaktive whiteboards – IWB/IFD
 • Projektorer, digital signage samt print- og workflow- løsninger

Kontakt os på cs@ricoh.dk – eller se mere om konceptet her: www.ricoh.dk/nwow

Silver

Conecto A/S

Conecto A/S

Conecto A/S er et dansk IT-specialisthus, som fokuserer på at bibringe vores kunder den størst mulige værdi ved at optimere den digitale arbejdsplads og gøre arbejdsstyrken mobil ved at levere løsninger inden for Virtualisering, Mobility og IT-infrastruktur. Conecto har eksisteret siden 1997 og har højtuddannede specialister og mange års erfaring med at rådgive og levere løsninger på specifikke områder som Cisco, Citrix, Imprivata, SMS Passcode, BlackBerry og Microsoft.

Global Knowledge

Global Knowledge

Global Knowledge er verdens største Cisco Learning Specialized Partner.

Vi anvender kun markedets bedste instruktører og har flere CCIE/CCSI certificerede instruktører end nogen anden partner.

Vi tilbyder alle officielle Cisco-kurser og leverer undervisning af højeste kvalitet med "hands-on" øvelser og autoriseret Cisco curriculum. Virksomheder har endvidere mulighed for at skræddersy forløb, hvilket øger deltagernes udbytte markant.

Jabra

Jabra

Optimér din Cisco oplevelse med Jabra

Jabra headset og speakerphones sikrer en forbedret brugeroplevelse med Cisco's samarbejdsløsninger. Øget komfort kombineret med enestående lydkvalitet øger produktiviteten, mobiliteten og brugertilfredsheden.

Jabra er Cisco Preferred Solutions Developer, hvilket betyder, at Jabra headset og speakerphones problemfrit kan integreres med alle Cisco kommunikationsplatforme.

NetApp

NetApp

Embrace the cloud with a simplified, flexible, scalable foundation. The capabilities of Cisco Intercloud Fabric and NetApp Data Fabric enable FlexPod to extend from the private cloud to the public cloud, so you can leverage your choice of hybrid cloud resources. Your investment remains sound whatever the future holds.

Plantronics

Plantronics

Plantronics er blandt verdens førende producenter af kommunikationstilbehør til både det professionelle og private segment. Med Unified Communications og støj reducerende-løsninger samt designbevidste Bluetooth headset leverer Plantronics en unik lydoplevelse og en kvalitet, der afspejler innovation og forbrugerengagement. Plantronics’ løsninger bliver i dag brugt hos nogle af verdens mest prominente virksomheder, og er den foretrukne leverandør af headset til bl.a. kontroltårne inden for luftfart og alarmcentraler, Contact centre og kontorer.

Sennheiser

Sennheiser

Sennheiser is among the world’s leading manufacturers of headphones, microphones, wireless transmission systems and high –quality headsets for business and entertainment.

Our speakerphones and wired/wireless headsets for mobile phones, contact centers, offices and Unified Communications professionals are the result of Sennheiser’s focus on sound leadership, quality design and user focus.

Veeam

Veeam Software

Veeam® and Cisco UCS enable Availability for the Always-On Enterprise™ with cutting-edge technology for today’s modern data centers. The combination of Veeam Availability Suite™ and Cisco UCS allow users to meet the most stringent recovery time and point objective (RTPO™) required for tier-1 applications; less than 15 minutes for most workloads.

▲ Back to Top

Kontakt os

Del

Sponsorer

 • Axcess A/S
 • TDC Erhverv
 • Conscia
 • LytzenIT
 • Nianet
 • Nimble Storage
 • Eltel Networks A/S
 • Netteam A/S
 • Conecto A/S
 • Global Knowledge
 • Jabra
 • Plantronics
 • Sennheiser
 • Veeam
 • Insoft