Fremtiden for Collaboration: Forrester

Et stigende antal organisationer indfører Unified Communications i et antal forskellige modeller, så som: Cloud, hybrid eller on-premise. For at få mere information, kan du læse dette Forrester Consulting Thought Leadership whitepaper.Send

Hent Forrester-rapport

5 vigtige elementer i den digitale
arbejdsplads

Arbejdspladerne bliver digitale. En effektiv, digital arbejdsplads, uanset om det er på et kontor hos en softwareudvikler, hos en distributør eller på et produktionsanlæg, fremmer produktiviteten og gør det nemmere for medarbejdere at udføre deres jobs hurtigt og med større præcision. Se de 5 muligheder ved at klikke på linket nedenfor.

Udforsk nu

Uovertruffent samarbejde: Sådan gør du

I samarbejdsmiljøer deler medarbejdere naturligt deres ideer, hvilket fremelsker innovation og vækst. Men hvordan designer du en arbejdsplads med en høj grad af samarbejde, som tager højde for det, medarbejderne ønsker sig? Brug denne vejledning til at omdefinere din arbejdsplads og opnå bedre forretningsmæssige resultater.

Oplev hvordan

Gentænk teamwork med Cisco Spark

For at holde fokus har dine teams brug for et sted de kan samarbejde. Nu findes der en ny type virtuelt møderum som gør det muligt for mennesker og ideer at finde sammen på en let og hurtig måde. Det hjælper din arbejdsstyrke til at holde fokus og arbejde sammen mod et fælles mål.