Kapcsolat

A finanszírozás bármilyen méretű vállalat számára jelentős üzleti előnyöket biztosít. Az alábbiakban tíz okot olvashat arról, hogy miért érdemes a Cisco Capital által kínált valamely rugalmas finanszírozási megoldást választani

Pénzügyi megoldások

Programok és ajánlatok Előnyök
Több futamidős finanszírozásEmail A befizetések a használatnak megfelelően alakulnak, rugalmas finanszírozást biztosítva a technológiai fejlesztés állandó és változó költségeire vonatkozóan.
Vblock finanszírozásEmail A virtuális számítási környezet (Virtual Computing Environment - VCE) teljes körű finanszírozását biztosító konvergens infrastrukturális megoldás. Egyetlen lízing keretében hozzájuthat ehhez a több vendort tartalmazó Vblock platformhoz, és rugalmas pénzügyi struktúrát használhat a megfelelő megoldás megvalósításához.
Hat hónapos halasztott fizetési programEmail A szervezet számára már ma szükséges technológia beszerzéséhez végre nem kell megvárnia, hogy újabb források álljanak rendelkezésre. Lehetősége van akár hat hónapig elhalasztani a kezdőbefizetést, ezzel áthidalva a kiadási korlátozásokat.

Az ajánlat csak bizonyos feltételek mellett érvényes. Az igénybevétel hitelengedélyhez kötött. A Cisco Capital fenntartja a jogot arra, hogy ezen ajánlatokat bármikor visszavonhassa.
*Valamennyi Cisco termék és megoldás: hardver (70%), szoftverszolgáltatások és harmadik fél berendezései

Pénzügyi megoldások Előnyök
Six month payment deferral PDF Finanszírozási megoldás hathónapos halasztott fizetéssel a Cisco Capital-től
Operatív lízing, más néven Forgalmi érték alapú (Fair Market Value – FMV) bérletEmail Csak az eszközök használatáért kell fizetni, nem a tulajdonjogért. A futamidő végén egyszerűen visszaadhatja az eszközt, vagy forgalmi értékén megvásárolhatja tőlünk. A pénzügyi jelentéstételi célból segít elérni a kívánt kezelési módot.
Pénzügyi lízing, más néven Full Pay-Out leaseEmail Ideális megoldás azon ügyfeleknek, akik a bérleti időszak végén meg kívánják tartani az eszközt. A fizetési kötelezettségek időben elnyújtva jelentkeznek, az eszköz a bérleti időszak végére az Ön tulajdonába kerül
KölcsönEmail Ezzel a lehetőséggel vásárláskor az ügyfelek tulajdonában marad az eszköz, és a napi üzletvitelre is felszabadulnak pénzeszközeik. A befizetések a rendszerbeállítás és a gazdasági előnyök szerint strukturálhatók.

Miért a Cisco Capital finanszírozását válassza?

A megfelelő technológiai beruházás módjának eldöntése ugyanolyan fontos, mint a megfelelő vállalati megoldás kiválasztása. A Cisco Capital ebben lehet segítségére.

Pénzügyi megoldásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok ügyfeleink jelenlegi és jövőbeni üzleti céljainak és technológiai szükségleteinek is egyaránt megfeleljenek. Teljes körű, megfizethető és versenyképes pénzügyi megoldásaink révén Ön

  • a legtöbbet hozhatja ki a Cisco innovációs megoldásaiból és optimalizálhatja a technológia életciklusait. A rugalmas verzióváltási és migrációs lehetőségeknek, valamint a készülékleadási és újrahasznosítási programnak köszönhetően elkerülheti, hogy rendszerei elavuljanak;
  • technológiai beruházásait hamarabb megvalósítva nagyobb üzleti előnyre tehet szert;
  • időben elnyújthatja a teljes élettartamköltség kifizetését egyetlen olyan megoldással, amely magában foglalja a technológia, a telepítés és a karbantartás költségeit, ugyanakkor mégsem igényel egyszeri készpénzbefektetést;
  • csökkentheti a működési költségeket (OpEx), és egyben a lehetőségekhez mérten mérsékelheti a tőkeráfordításokat (CapEx);
  • megvédheti a forgóeszköz- és készpénzforgalmát, mivel az előre látható fizetési ütemezés csökkenti a költségvetésre nehezedő nyomást.

A PDF-et letöltve PDF megtudhatja, hogy a Cisco Capital hogyan segíthet Önnek elérni technológiai és pénzügyi céljait

Cisco Capital: pénzügyi üzleti innováció

Kapcsolat
Beszéljünk róla!

Vegye fel velünk a kapcsolatotEmail még ma, hogy megbeszélhessük pénzügyi igényeit, és hogy miként egyeztethető össze a technológiai beruházás a vállalat üzleti érdekeivel.

Kérdése van? Válaszolunk!