Guest

Cybersecurity Insight Live from Cisco Live Melbourne

 

If you haven't been able to secure your place to be up close and personal at Cisco Live Melbourne, you may want to know what you're missing. We've handpicked the most important Cybersecurity sessions and are streaming them live, for free. Better still, we've created several track options to give a tailored viewing experience depending on your particular focus.

To see what sessions we are streaming, look at the agenda below and be sure to register here to add reminders to your calendar so you don't miss out.

Add to my calendar

Agenda*

Day 1 - Tuesday, 7 March

Time
Length
Title
Speaker
 

09:00AM – 10:00AM
60 min Introduction of the Day

Jeff Samuels/Anthony Stitt

/Marcelo Bussacarini

 
10:00AM – 10:05AM 05 min Welcome Address Anthony Stitt

General Manager Security Sales, Cisco Australia and New Zealand

 
10:05AM – 10:35AM 30 min

Cisco Security Insight Keynote

The Future of Cybersecurity and the Evolving Role of a CISO

Steve Martino

Vice President, Chief Information Security Officer, Cisco

 
10:35AM – 11:10AM 35 min Let’s Talk about the Threat Landscape

Earl Carter

Technical Leader, Security Intelligence and Research Group, Cisco

 
11:10AM – 11:40AM 30 min Cisco’s Global View of Security

Dave Justice

Vice President, World Wide Enterprise Business Solution Sales, Cisco

 
11:40AM – 12:25PM 45 min Customer Security Panel – Hosted by Anthony Stitt, General Manager Security Sales ANZ at Cisco

Panellists:

Steve Martino,

Vice President, Chief Information Security Officer, Cisco

Craig Davies,

CEO at Australian Cyber Security Growth Network

 
12:55PM – 13:25PM 30 min Government Keynote – Key Initiatives for the National Cyber Policy

Alastair MacGibbon,

Special Adviser to the Prime Minister on Cyber Security

 
13:25PM – 13:55PM 30 min Cisco’s Approach to Cloud Security

Bobby Guhasarkar

Director of Cloud Security, Cisco

 
13:55PM – 14:25PM 30 min Network Visibility & Enforcement– Cisco Stealthwatch

David Cocchiara

Cisco Stealthwatch Director of Operations, Cisco

 
14:40PM – 17:05PM 25 min Advanced Malware Protection (AMP) and Threat Grid Sandboxing

Tom Stitt,

Director of Product Marketing , Cisco Advanced Threat Solutions, Cisco

 
15:05PM – 15:25PM 20 min Building and Maintaining Successful Security Operations Centres

Gary McIntyre,

Senior Security Services Architect at Cisco Systems International

 
15:25PM – 16:10PM 45 min National Cyber Security Panel

Hosted by Gary Hale, Director, Cyber Security Initiatives, Cisco, Asia Pacific and Japan

Panellists:

John N. Stewart

Senior Vice President, Chief Security and Trust Officer, Cisco

Craig Davies

Chief Executive Officer, Australian Cyber Security Growth Network

Adrian Turner

Chief Executive Officer,  Data61 at CSIRO

Alastair MacGibbon

Special Adviser to the Prime Minister on Cyber Security

 
16:10PM – 16:30PM 20 min Afternoon Keynote

Jeff Samuels

Vice President of Security Product Marketing, Cisco

 
16:30PM – 16:40PM 10 min Hightlights and Key take aways

Hani Tang, Marcelo Bussacarini, Ian Zamora

 

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Day 2 - Wednesday, 8 March

Time
Length
Program Name
Title
Speaker
09:00AM  – 09:20AM 20 min    Threats Insights Turning the Tables on Cyber Criminals and Responding to Advanced Threats Brad Antoniewicz
Security Researcher, Cisco
09:30AM – 09:50AM 20 min Tech Talk Firepower 2100 series launch Joseph O’Laughlin
Senior Product Marketing Manager, Cisco
10:00AM – 10:20AM 20 min Business Insights Cybersecuriity Executive Insights with Steve Martino Steve Martino (Vice President, Chief Information Security Officer, Cisco) ; David Braue (CSO Magazine Journalist)                 
10:30AM – 12:50PM 140 min Cisco Live Opening Keynote / Lunch

Chris Dedicoat

Executive Vice President, Worldwide Sales and Field Operations , Cisco

13:00PM – 13:20PM 20 min Business Insights Trustworthy Sytems: Protection Against Growing Cyber Threats Matt Carling (Solutions Architect)  & Mike Tjebben (Engineering Product Manager)
13:30PM – 13:50PM 20 min Threats Insights Advanced Malware Protection (AMP) and Threat Grid Sandboxing

Tom Stitt

Director, Product & Solution Marketing - Advanced Threat Solutions, Cisco

14:00PM – 14:20PM 20 min Tech Talk The Importance of Simplification and Automation in Cyber Security

Ronny Guillaume

Consulting System Engineer, Security

14:30PM – 14:50PM 20 min Business Insights Cybersecurity Executive Insights with Stephen Dane Stephen Dane - Managing Director APJ                                  
Global Security Sales Organization (GSSO), Cisco; David Braue (CSO Magazine Journalist)                  
15:00PM – 15:20PM 20 min Business Insigths Cisco's Threat-Centric Security for Service Providers

Sam Rastogi

Product Marketing Manager

15:30PM – 15:50PM 20 min Business Insights Government's Cybersecurity Insights Gary Hale (Director, Cyber Security Initiatives, Cisco APJ) ; Craig Davies (Chief Executive Officer, Australian Cyber Security Growth Network)
16:30PM – 16:50PM 20 min Business Insights Intelligence-Led Penetration Testing

Catherine Pearce

Senior Security Consultant, Cisco

16:50PM – 17:00PM 10 min Customer Insights Highlights and Key Take aways - Cisco Live Day 2

Hani Tang,  Marcelo Bussacarini, Ian Zamora

Cisco APJ Security Marketing Team

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Day 3 - Thursday, 9 March

Time
Length
Program Name
Title
Speaker
09:00AM – 09:20AM 20 min Business Insights Network Visibility & Enforcement– Cisco Stealthwatch David Cocchiara (Director of Customer Success & Stealthwatch Operations, Cisco) & Gail Ellison (Cisco Security Marketing Manager)
09:30AM – 09:50AM 20 min Business Insigths How to Defend Against Ransomware Threats So You Don’t Become a Hostage Bart McGlothin
Solutions Architect, SBG, Cisco
10:00AM – 10:20AM 20 min Customer Insights Air New Zealand's Cybersecurity Strategy Karen Elfick  
11:00AM – 11:20AM 20 min      
11:30AM – 11:50AM 20 min Tech Talk ACI Security Brenden Buresh
Technical Solutions Architect, Worldwide Data Center, Cloud & Security
13:00PM – 13:20PM 20 min Tech Talk IOT Security - Industrial Networks

Andrew O'brien
Consulting Systems Engineer, Cisco

13:30PM – 13:50PM 20 min Tech Talk WiFi Security Threat Mitigation Anton Goldman
Cisco ANZ Wireless Sales Specialist
14:00PM – 14:20PM 20 min Tech Talk Cyber Security and Threat Intelligence: What's working and what isn't Gavin Reid
Director, Business Development
14:30PM – 14:50PM 20 min Tech Talk Security Overview - How It Works Inside Cisco

Richard Gore
MEMBER OF TECHNICAL STAFF.IT ENGINEERING

14:55PM – 15:15PM 20 min Business Insights PR Insights Cathy Huang (Senior Research Manager, Services and Cloud Research Group, IDC Asia/Pacific) & Demetris Booth (
Regional Product Management & Evangelism - Cyber Security, Asia-Pacific, Cisco)
15:20PM – 15:50PM 30 min Tech Talk [30 minute session] The rise of DDOS - how to counter

Stefan Avgoustakis
Consulting Systems Engineer Global Service Provider - Security (GSSO) Australia – New Zealand

      Impact of SDN and NFV on SP Security Operations and Architecture  
16:00PM – 16:20PM 20 min Business Insights Why Security Operations Centres Fail (But Don’t Have To) Gary McIntyre
Senior Security Services Architect, Cisco Systems International
16:30PM – 16:50PM 20 min Tech Talk Using the network for compliance outcomes Jatin Sachdeva
Cisco Security Architect

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Day 4 - Friday, 10 March

Time
Length
Program Name
Title
Speaker
 
09:00AM – 09:20AM 20 min Tech Talk ISR Security Jay Chokshi
Director, Cisco Product Management
 
09:30AM – 09:50AM 20 min Tech Talk How to Defend Against Ransomware Threats So You Don’t Become a Hostage Joey Muniz
Cisco Security Architect
10:00AM – 10:20AM 20 min Tech Talk Tracking Down the Cyber Criminals: Revealing Malicious Infrastructures with OpenDNS Mark Murtagh & Bobby Guhaskar (Director of Cloud Security, Cisco )
10:30AM – 10:45AM        
11:30AM – 11:50AM 20 min Threats Insights Talos Insights on the Threat Landscape Earl Carter
Senior Talos Threat Researcher & US Outreach Manager, Cisco
12:00PM – 12:20PM 20 min Tech Talk Incident Response Methodology (Security Services) Mark Goudie
Customer Solutions Director, Cisco
13:00PM – 13:20PM 20 min Business Insights Cybercsecurity Insights with Optus
Optus (Cisco Live Melbourne Diamond Sponsor)  

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

*sessions are being updated and are subject for change until the actual day of broadcast

Cybersecurity

Discover the true cost of a security breach

Download the Cisco 2017 Annual Cybersecurity Report today

Defending the Burrow

Defending the Burrow

Watch prairie dogs use Cybersecurity tactics to protect their burrow from predators.

Ransomware

Reduce the risk of ransomware

Learn the steps you can take to protect your organization from this online threat.