Guest

Cisco Spark е там, където е вашата работа

Научете повече

Запознайте се със Cisco Spark

Работете от всяко мястo, по всяко време със Cisco Spark - лесна и сигурна за използване платформа за съвместна работа в екип.

Една платформа за всичките ви комуникации

Съберете вашия екип в едно виртуално пространство, коетo свързва лесно хората и работата. Комуникирайте от мястото, където е вашата работа в момента.

Накратко за Spark
1481878887787

Интегрирани услуги, една оферта

Съобщения

Съобщения

Персонални и групови събщения

Срещи

Срещи

Аудио, видео и Web

Обаждания

Обаждания

Гласови и видео обаждания

Cisco Spark. Цялостно и сигурно решение

Във Cisco Spark, вашата информация е защитена.
Всичко, което изпращате през системата, е криптирано от "край-до-край". По този начин, само хората за които е предназначена информацията имат достъп до нея.

Сигурно, лесно, цялостно

Вашата сигурност е нашата мисия

Нашият опит в областта на защитата на най-големите световни мрежи, в съчетание с нашия опит в комуникациите и клауд системите, допринася за надеждността и сигурността на Cisco Spark платформа.

Разчитайте на Cisco

В Cisco, сигурността е в нашето ДНК. Ние рабираме, че вашите данни са вашият бизнес. Ето защо, Cisco Spark използва най-добрата криптография, за да гарантира, че данните ви остават поверителни, достъпни и сигурни през цялото време.

Изтегляне на документ за сигурността
1481879305352

Едно-единствено решение за вашия бизнес

Нашите най-добри инструменти за съвместна работа събрани в една цялостна услуга. Отлично качество на услугата без значение от местоположението и устройството. Изпращайте съобщения, организирайте онлайн срещи и се обаждайте на всеки, по всяко време, отвсякъде. Понеже Cisco Spark е клауд услуга, тя е винаги актуализирана.

1482330074580

Видео навсякъде. Всичко в един екран.

Всичко работи заедно.

Почукайте с пръст или кликнете и вече сте във видео среща, от вашият телефон, настолен компютър или лаптоп. Друг вариант - съберете екипа си и използвайте Cisco Spark видео система в конферентната зала.

1481879455920

Вашата бизнес телефонна система.

Всички функции, които бихте очаквали от бизнес телефонна система и повече *. Може да инсталирате Cisco IP телефони от сериите 7800 или 8800 навсякъде - от вашият основен офис, от отдалечените ви офиси и даже от вашият домашен офис. Cisco Spark ги обединява всичките.

1481879496676

Почувствайте се сякаш сте в една и съща стая.

Всяка конферентна зала може да бъде превърната във зала за видео-конференция - просто включете Cisco Spark Room система. Влезте в залата с вашето устройство използващо Cisco Spark приложение и видео срещата е готова за използване.

Darling

Cisco Spark Board: 3 в 1 устройство за екипна работа в конферентна зала.

Cisco Spark Board, както нищо друго, е устройство за екипна работа, което обединява безжично презентиране, дигитална „бяла дъска“ и видео-конференция.

Научете повече

Работата в екип трябва да бъде лесна.

Cisco Spark е услуга, доставяна чрез Cisco клауд. Всеки елемент на услугата е интуивен и лесен за използване както от потребителите, така и от администраторите. Ние предлагаме Cisco Spark като абонамент - вие може да добавяте различни услуги по всяко време, когато имате нужда от тях.

1481879646561

Лесно планиране на онлайн срещи.

Интегриране на Cisco Spark Hybrid Services с Microsoft Active Directori и Exchange за бързо намиране на хората от вашия екип и организиране на онлайн срещи. Няма нужда да се заниавате с множество адреси, системата го прави вместо вас.

1481879689410

Никога няма да пропуснете оаждане. Вашият бизнес телефон е постоянно в джоба ви.

Вашите обаждания звънят на всичките ви устройства. Може да отговорите от вашето Cisco Spark приложение или от Cisco IP телефон. Хората, които ви търсят, няма никога да разберат, че не сте на вашето бюро. Вашите списъци с контакти и проведени разговори се синхонизират автоматично между всички ваши устройства.

1481879720049

Следващата генерация съобщения.

Бъдете във връзка и контрол със всеки ваш проект - съобщенията и промените от други приложения се появяват на едно място. Лесно търсене на съобщения, файлове и хора. Модерирането на съдържание и крипирането на данни и комуникации правят работат напълно сигурна.

Ресурси

1481879802529

Краткият път до изцяло мобилен офис.

Открийте как Apple и Cisco работят заедно, за да ви предоставят отличнo качество при работа с мобилни приложения, глас и приложения за съвместна работа върху iPhone и iPad.

1481879840928

Работа в екип в дигиталната епоха

Научете кои бизнес фактори определят решенията за инвестиции в системи за колаборация.

1481879968275

Cisco Spark - примери

Научете как другите компании използват Cisco Spark за повишаване на производителността, иновациите и работата в екип.

Говорете с нас за Cisco Spark днес!

Научете повече за възможностите, за тестов и демонстрация. Говорете с нас за офертата, която ще отговори най-добре на вашите нужди.

Свържете се с нас

1482307937417